Arbejde hos NTO

Her er det aldrig kedeligt

NTO er en virksomhed for dem, der gerne vil have travlt, lære nyt, udforske nye løsninger og sætte kreativiteten i spil. Vi er et team med forskellige specialer så som elektrikere, el-teknikere, ingeniører, programmører, maskinmestre og egentlig bare en flok glade nørder.

Vi elsker at finde løsninger, og som regel er de helt unikke. Disse løsninger skaber vi bedst sammen, hvor forskellige fagligheder kan komme med deres inputs.

Vi er engagerede og ikke bange for at hoppe ud i nye opgaver. Samtidigt er der rig mulighed for at dykke dybt i emner og stille skarpt.

Altid med kundens løsning for øje.

Om at arbejde
hos NTO

Søren

28 år, softwareingeniør hos NTO

Under min civilingeniøruddannelse i 2020 var jeg i praktik ved NTO og blev efterfølgende tilbudt arbejde. Det takkede jeg ja til, grundet de spændene typer opgaver, NTO arbejder med. Det, der tiltalte mig mest, var, at man var inde over alle aspekter af opgaverne, lige fra planlægning til indkøring.

Mine opgaver hos NTO er meget brede grundet min baggrund. Hovedfokus er programmering af robotter, maskinstyringer og visionsystemer. Det er fantastisk, at programmere en styring, assistere med mekanikken og indkøre maskinen, når jeg har haft en finger med i både softwaren og hardwaren. Det giver bedre forståelse for maskinens funktion, og jeg synes, det giver nogle gode programmer, der rammer kundernes krav og forventninger af det slutprodukt, de har bestilt.

At arbejde med specialmaskiner i alle afstøbninger giver udfordringer og en spændene hverdag med masser af faglig sparring med kollegaerne. I en virksomhed med NTO’s størrelse arbejder man mere selvstændigt, har frihed under ansvar og indflydelse i beslutningerne.

Morten

36 år, el-konstruktør hos NTO

Jeg har været ansat siden 2012, og i forbindelse med fusionen i 2019 fik jeg endnu flere gode og dygtige kollegaer samt nye opgaver, der også bidrager til en spændende, udviklende og varierende hverdag.

De opgaver, der motiverer mig mest, er den ofte gennemgående deltagelse i projekterne. Jeg holder meget af, at vi har udvikling, konstruktion, egen tavleproduktion og montageopgaver med i de fleste af vores projekter. Jeg er med helt fra start til slut, og ser dermed tingene fra ide, over konstruktion til realisering.

Det er også dejligt, at der ofte er en kollega lige om hjørnet, uanset hvor man færdes i landet, som kan bidrage med et par ekstra hænder eller hjælpe en kunde hurtigt ved nedbrud m.m.

Hos NTO føler man sig tryg i sin hverdag, fordi der altid er en kollega, som enten har lignende faglige kompetencer eller erfaring, og som kan virke som sparringspartner, når en opgave skal løses på den helt rigtige måde. Det sociale fællesskab virker godt imellem vores tre afdelinger, og der er et godt sammenhold omkring vores fælles opgaver.

Tobias

21 år, elektrikerlærling hos NTO

Jeg manglede en praktikplads i forbindelse med min uddannelse til elektriker. Og jeg ville gerne have mere automation, end almindelige installationsvirksomheder kan tilbyde. Og da jeg havde hørt om NTO gennem min familie, søgte jeg hos NTO og var heldig at få en praktikplads.

Jeg synes, NTO er en spændende arbejdsplads, fordi der er en god fremtid indenfor automation. Og hos NTO har jeg netop muligheder for at udvikle mine kompetencer indenfor denne verden. Jeg får bl.a. mulighed for at være med til at løse udfordrende og komplekse opgaver indenfor automation – også som lærling. Dét motiverer mig.

Som lærling hos NTO bliver man spurgt, og der bliver lyttet til en. Det er positivt at være med ude på anlægsmontage og have et selvstændigt ansvar.

Og det er kun bedre af, at der er nogle dejlige kollegaer, en positiv omgangstone samt ikke mindst nogle spændende opgaver på et højt fagligt niveau.

Specialister i udvikling

NTO A/S · Industrivej 8 · DK-7430 Ikast · Tlf.: +45 9715 3344 · nto@nto.dk