Mecademic NTO

NTO er integrator
for Mecademic

Meca500 er markedets mindste og mest præcise industrielle robot med seks akser. Den er udviklet af Mecademic og repræsenterer en helt ny generation af industrielle robotter.

Den vejer kun 4,5 kg og har en rækkevidde på 260 mm, kan pakke sig sammen til mindre end en A4-side og har en gentagelsesnøjagtighed på 5 mikrometer med payload på 0,5 kg.

NTO forhandler
Mecademic

Meca500 er markedets mindste og mest præcise industrielle robot med seks akser. Den er udviklet af Mecademic og repræsenterer en helt ny generation af industrielle robotter.

Preben Jakobsen med robot

Vil du høre mere eller prøve en robot?

Ring til NTO på +45 9715 3344 og spørg efter Jan eller Peter

Meca500 industrirobot

– verdens mindste, mest kompakte og præcise

Den forsynes med standard 24VDC, har indbygget webserver/interface via Ethernet, EtherCAT, Ethernet/IP og ProfiNet. Elektrisk styrede gribere, joystik mm. er muligt. Alt sammen lige til “plug and play”.

Robotten er produceret af Mecademic i Canada, og NTO er integrator af deres produkter.

Yderligere information om robotten og de talrige muligheder, den giver, kan du høre mere om ved at kontakte Jan på +45 2424 6638, jpu@nto.dk eller Peter på +45 2322 5627, pbn@nto.dk. Eller du kan læse mere på Mecademics hjemmeside:

Meca500 case

Ultralydstest af transducere

For at teste kvaliteten af Piezo-keramiske transducere har CTS Ferroperm Danmark designet og bygget et testudstyr. Testudstyret består af en statisk ultralydstransmitter placeret i en lille skål med stille vand. Den bevægelige del består af en Meca500 robot med griber og ultralydssensor.

Meca500 robottens ekstreme præcision  har gjort det muligt, at hver Piezo-keramisk transducer testes meget nøjagtigt og på præcis samme måde hver gang.

Specialister i udvikling

NTO A/S · Industrivej 8 · DK-7430 Ikast · Tlf.: +45 9715 3344 · nto@nto.dk