Om NTO

Stærke Partnerskaber

Vi ser samarbejdet med vores kunder som et partnerskab. For os betyder det at turde, at være tæt på og være nysgerrige nok til, at vi sammen kan skabe de helt rigtige løsninger.

Vi er specialister i udvikling. Ikke bare i udvikling af nye løsninger, men også i at udvikle os selv og vores relationer. Vi er derfor mange, som har været i virksomheden længe, men samtidigt vokser vi og bliver flere.

En god virksomhed til fælles bedste er vores mål. Vi indgår derfor også i tætte partnerskaber med andre virksomheder og tager vores del af ansvaret, når de store samfundsudfordringer skal løses.

Mission

Vi skaber nye og bedre automatiseringsløsninger, der styrker konkurrenceevnen og gør hverdagen lettere for vores samarbejdspartnere.

Vision

Vi vil være samarbejdspartneres og kollegers førstevalg takket være positive, synlige og målbare resultater, der er til fælles bedste for vores interessenter og samfundet.

Værdier

NYSGERRIGHED: Uden at blive alt for filosofiske tør vi godt sige, at vi kun kan løse opgaverne med en tilstrækkelig portion nysgerrighed og lyst til at blive klogere. Vi mener derfor, at nysgerrighed skal drive udviklingen.

TRYGHED: Alt går lettere, når vi kan regne med hinanden og føler os sikre på, at vi sammen kan finde frem til de rette løsninger. Vi skal være trygge ved hinanden, både som kunder, leverandører og naturligvis som medarbejdere.

OMHU: Vi er omhyggelige i vores tilgang til kunder, projekter og hinanden. Vores evne til at skabe løsninger ved hjælp af viden, snilde og opfindsomhed følges altid af omhu. Os kan man regne med.

Arbejde hos NTO

Vi er altid på udkig efter talenter og specialister, der er interesseret i udvikling. Projekterne hos os har altid rod i en dyb faglighed, og vi erkender, at faglighed er forgængelig og altid skal holdes vedlige. Derfor udvikler vi os sammen, gennem vores spændende og varierede opgaver for vores kunder og i et tæt samarbejde med vores leverandører.

Historien om NTO

I starten af det nye årtusinde besluttede Preben Jakobsen sig for at skabe en ny og stærk spiller inden for automation. Han havde erfaring som medejer af andre automationsvirksomheder og et godt kendskab til to gode jyske virksomheder:

  • Optomatic Styringselektronik, etableret i 1983, som var ejet af Harly Thomsen og hans partner samt
  • Nordtec Automation fra 1998, der var ejet og drevet af Kurt Nordholt.

Synergierne og kompetencerne i de to virksomheder passede perfekt og kemien var god, så i 2003 var sammenlægningen en realitet og Preben, Kurt og Harly fik en lige stor ejerandel. Det blev starten på en succesfuld virksomhed, der kombinerede høj produktionsteknisk erfaring med den bedste teknologiske viden og knowhow.

I 2016 etablerede Nordtec-Optomatic sig med en afdeling på Sjælland, og i 2017 blev virksomheden BEC fra Randers en del af selskabet. BEC arbejdede bl.a. med servoteknik og styringer til maskiner indenfor metalbranchen og var kendt for sin support, kvalitet til rette tid og rette pris. Det var kompetencer, der matchede perfekt med Nordtec-Optomatics, og BEC blev derfor til Randers afdelingen i den stadigt voksende virksomhed.

Virksomheden har over årene ændret sig fra at være en traditionel teknikvirksomhed til en teknologivirksomhed. Derfor ændrede virksomheden i starten af 2020’erne sit strategiske fokus til mere avancerede industrielle SW- og IT-løsninger til industrien.

Fokus var fortsat på tætte partnerskaber med både kunder og andre samarbejdspartnere. Alt sammen med udgangspunkt i de værdier, der har været fundament for virksomheden siden begyndelsen: Nysgerrighed – Tryghed – Omhu.

Tre vigtige ord, der forkortes NTO, og som ikke alene er grundstenen i hele virksomhedens succesfulde udvikling, men også er det navn, som virksomheden bruger i dag.

Specialister i udvikling

NTO A/S · Industrivej 8 · DK-7430 Ikast · Tlf.: +45 9715 3344 · nto@nto.dk