Service

Vi holder både vedlige og øje

Komplekse og specialiserede løsninger kræver et vågent øje. Både tidligt og sent. Vi er der altid for jer. Både for at holde øje og holde vedlige.

I vores egen overvågningscentral holder vi øje med tusindevis af datapunkter for vores kunder og sikrer, at alt kører som det skal. Også når I sover.

Vi hjælper jer med at sikre, at jeres løsninger altid er kørende gennem totalserviceaftaler. Men vi gør det med vores specialister, så det er altid med en ekstra dimension.

Vi kalder det blot Service med Omhu

Vores NTOlink samler og monitorerer produktions- og forbrugsdata uanset geografisk lokation. Det giver jer et unikt overblik og solide data til både drift og ledelse.

Vi sikrer jeres løsninger ved både tilsyn, service og forebyggende vedligehold – altid med vores bedste specialister på opgaven.

Service med Omhu hos jer?

Tag kontakt til Peter B. Nielsen, Salgschef, pbn@nto.dk, +45 2322 5627

Overvågning

Vi har vores egen bemandede overvågningscentral, hvor vi overvåger og monitorerer tusindevis af målepunkter på installationer hos vores kunder – uanset geografisk lokation.

Vi samler og lagrer løbende produktions- og forbrugsdata. Det giver jer de bedst mulige data til at sikre den optimale drift, vedligehold og udvikling.

Selvom vi holder øje, kan I også selv følge med både via vores webportal og mobil app. På landekort får du det perfekte overblik over dine anlæg med alarmer og udvalgte data.

Vi kalder det NTOlink

Serviceaftale

Vi laver automation, der holder. Men intet holder evigt med mindre, at det holdes vedlige. Vi hjælper derfor vores kunder med løbende forebyggende vedligehold, optimering og service.

Hos os kan du få hjælp 365 dage om året, og vi stiller altid med den rette specialist til opgaven. Så uanset om det er komplekse logistik- og transportanlæg, specialmaskiner eller bygningsautomatik, er det altid rette man til jobbet.

Vi hjælper med overvågning og service

NTO står for el-servicen i produktionen hos flere tekstilproducenter i Midtjylland

NTOlink overvåger decentrale styringer i Norden

NTOlink overvåger decentrale styringer i Norden

NTO yder world wide service og vedligehold 24/7/365

NTO har leveret og efterfølgende serviceret kedelanlæg hos Vestfyen Bryggeri i Assens

NTO servicerer automation lavet i Iconics og Beckhoff hos Widex i Allerød

NTOlink sikrer datalogning i planlagere i landbruget

Specialister i udvikling

NTO A/S · Industrivej 8 · DK-7430 Ikast · Tlf.: +45 9715 3344 · nto@nto.dk