Lej en programmør

Vi hjælper vores kunder til succes...

NTO YouTube-kanal

Se videoer af vores projekter på vores YouTube kanal......

Carsten Pedersen, afdelingsleder for sæbedosering:

“Jeg har været her 18 år og er vel nærmest alderspræsident. Jeg var oprindelig radiotekniker og startede med almindelige automatikopgaver, hvor jeg samlede tavler på værkstedet og monterede dem ude hos kunderne. Så begyndte sæbedoseringsanlæg at blive en større del af det hele, og det kom jeg efterhånden til at tage mig af.

Vi er absolut blevet nogle flere mennesker de senere år. Det var trangt til sidst, og vi sad noget klemt, så det er virkelig dejligt med de nye lokaler. Men det var også nødvendigt med den vækst, vi har været igennem. I og med vi er så mange mennesker og har en bred vifte af viden, så har man altid en god støtte fra kolleger, hvis der er et problem, der skal løses.

Jeg har det godt, jeg har et frit job, hvor den nye ledelse har fingeren på pulsen. Det er en helt anden ledelsesform end før i tiden, med en noget strammere styring, men stadigvæk sådan at der er frihed under ansvar. Hvor der er plads til at den enkelte kan give sin mening til kende. Jeg udfører mit arbejde uden den store indblanding, andet end hvad der er nødvendigt, så jeg føler ikke, jeg bliver kigget over skulderen.

Jeg synes også, at ledelsen skaber nogle gode rammer for at gøre medarbejderne tilpas med at være her. Der bliver hen over året lavet forskellige arrangementer, hvor også koner og kærester deltager. Det er med til at gøre det til et godt sted at være, når man føler, at ledelsen engagerer sig i medarbejderne.”