Lej en programmør

Vi hjælper vores kunder til succes...

NTO YouTube-kanal

Se videoer af vores projekter på vores YouTube kanal......

Finn Larsen, automatiktekniker:

”Jeg har beskæftiget mig med automation siden 1985. Jeg kom til NTO i april 2008, hvor mit hovedområde er maskiner til vindmølleproduktion, primært udvikling af PLC-software, men samtidig er jeg også involveret i at lave el-tavlerne, altså designet. Det er et område i rivende udvikling, både i antal og teknologi. NTO er på forkant med udviklingen og anvender ny teknologi, og det er meget positivt at få lov at være med til.

I mit tidligere job beskæftigede jeg mig mest med procesmaskiner, men min baggrund ligger i mekanikken. Det ville jeg gerne tilbage til, og det tiltalte mig, at NTO beskæftiger sig meget med mekaniske maskiner.

En anden positiv ting er, at det er et mindre firma, end jeg er vant til. Det gør, at det er hurtigere at dreje skuden. Man skal også selv være villig til at ændre kurs, det gælder ikke kun de andre. Det er mere fleksibelt, og det passer mig godt.

Jobbet er meget kundestyret og med et tæt kundesamarbejde. Fordelen er, at kunden har én kontaktperson med det fulde overblik. Det betyder også mere ansvar, for man er mere selvstændig i det, man laver. Vi kommer til at favne bredere, når man har hele opgaven selv.”