Lej en programmør

Vi hjælper vores kunder til succes...

NTO YouTube-kanal

Se videoer af vores projekter på vores YouTube kanal......

Flemming Thesbjerg, elektrikerlærling:

”Jeg er ved at uddanne mig til elektriker med speciale i styring og regulering hos NTO. Det er en uddannelse på 4½ år inklusiv grundforløbet, og jeg er færdig til januar 2009. Da jeg startede på teknisk skole i Herning, vidste jeg ikke, der var noget der hed sådan, men jeg har altid været interesseret i teknologi, og samtidig var der en virkelig god stemning hos NTO, så det var ikke et svært valg, da jeg søgte lærepladsen.

Der er en god faglig spredning her, så vi får nogle interessante diskussioner om computere og teknologi. Jeg ved fra andre lærlinge, at det er meget mere hierarkisk andre steder, så det er ikke en selvfølge, at man føler sig så ligeværdig som her hos NTO. Jeg tror, det både har noget med virksomhedens størrelse at gøre, men også de mennesker der arbejder her.

Jeg har fået utrolig meget ansvar som lærling. Jeg kom tidligt i gang med PLC og andet avanceret udstyr, og har efterhånden fået mine egne projekter med stor grad af selvstændighed. Det er rigtig dejligt, for det er alsidige opgaver, hvor man skal have hjernen med.

Når jeg er færdig her, starter jeg direkte på en ingeniøruddannelse på Århus Ingeniørhøjskole. Det var ikke planen fra starten, men min læretid hos NTO har virkelig givet mig lyst til mere.”