Lej en programmør

Vi hjælper vores kunder til succes...

NTO YouTube-kanal

Se videoer af vores projekter på vores YouTube kanal......

Hos NTO arbejder vi med spændende projekter, hvor den nyeste teknologi anvendes. Det er afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver både i Danmark og udlandet. Hverdagen er ofte præget af travlhed og opgaver, der kræver stor grad af fleksibilitet.

NTOs medarbejderskare består af elektrikere, el-teknikere, ingeniører, maskinmestre samt økonomiuddannede medarbejdere, men grænserne mellem de enkelte medarbejderes arbejdsområder er flydende.

Der er en naturlig sparring og vidensdeling mellem alle medarbejdere, og en stor vilje til i fællesskab at løse opgaverne, uanset hvilken baggrund den enkelte har.

Hos NTO lægger vi stor vægt på engagement og motivation. Alle får lov at arbejde selvstændigt efter princippet frihed under ansvar. Det forventes, at alle arbejder selvstændigt, tager ansvar og ikke slipper en opgave, før den er fuldført, og kunden er tilfreds.

Hos NTO arbejder vi løbende med udvikling af organisation og medarbejdere, så vi konstant kan gøre os mere konkurrencedygtige til glæde både for os selv og vores kunder.

nto_biler