Bosch Rexroth

Bosch Rexroth

NTO er specialist i at levere robotceller, automation og data management systemer og har derfor i en årrække været partner med Bosch Rexroth på servosystemer. Det er baggrunden for, at Bosch Rexroth og NTO er gået sammen i et partnerskab omkring kooperative robotter fra Kassow Robots, som ligger ind under Bosch Rexroth’s paraply. Yderligere info om Bosch Rexroth kan læses her: Bosch Rexroth

Om Bosch Rexroth:
Bosch Rexroth er en førende leverandør af automatiseringsløsninger til industrielle og mobile applikationer. Deres innovative produkter og services gør det muligt at flytte alt, hvad der skal flyttes, med lethed og effektivitet, hvilket hjælper deres kunder til at være nummer 1 i deres respektive brancher. Bosch Rexroth er en virksomhed, der er med til at bane vejen for fremtiden. Med deres fokus på digital innovation, bæredygtighed og deres medarbejdere flytter de ikke bare ting – de flytter industrier for at gøre vores planet til et bedre sted.


Kassow Robots

Fordele ved Kassow Robots:
– 7 akser
– Stor fleksibilitet
– Payload fra 5-18 kg
– Reach 850 – 1800 mm 
– Knap til release og teach

Kassow Robots blev startet i 2018 af Kristian Kassow i Kastrup ved København. Robotterne er dansk udviklet og produceret. Alle robotterne fås i både en 230VAC version og i en Edge-version ved forsyning på 48VDC. Edge-versionen muliggør at robotten kan være transportabel og forsynes via en batteripakke. Det sidste kan NTO Automation også være behjælpelig med.

Hvorfor vælge Kassow Robots?
NTO har valgt at arbejde med kooperative robotter fra Kassow pga. høj ydeevne og alsidighed. Kassow Robots’ robotter er designet til at være hurtige og præcise samtidig med, at de er alsidige og nemme at integrere i forskellige produktionsmiljøer. Deres robotter har på grund af den 7. akse en høj grad af bevægelsesfrihed og kan udføre komplekse opgaver med stor nøjagtighed. Kassow Robots’ robotter har et kompakt design, hvilket gør dem velegnede til anvendelse i trange produktionsområder, hvor pladsen er begrænset. Kassow Robots fokuserer på at deres robotter er brugervenlige og nemme at programmere. Deres robotter kan integreres med forskellige programmeringsmiljøer og kan styres og overvåges, hvilket gør dem lette at betjene selv for operatører uden avanceret teknisk baggrund.

Yderligere info om Kassow Robots kan læses her: Kassow Robots

Specialister i udvikling

NTO A/S · Industrivej 8 · DK-7430 Ikast · Tlf.: +45 9715 3344 · nto@nto.dk