NTO er partner og integrator af ICONICS SCADA-platformen

Nordtec-Optomatic har arbejdet med platformen ICONICS gennem flere år men blev officiel ICONICS partner og system integrator i 2019. Det betyder, at udover at lave nye installationer kan vi også håndtere alt fra licenser, supportaftaler, vedligehold, opgraderinger og rådgivning. Vi har et tæt samarbejde med ICONICS’s danske repræsentant Heptagon, som sikrer, at vi holdes opdateret på nyeste tiltag og får den nødvendige uddannelse.

Avanceret SCADA-platform til automationsapplikationer
ICONICS er en avanceret SCADA-platform og kan anvendes i stort set alle automationsapplikationer, som kræver et visualiseringssystem, og kan skaleres fra små selvstændige systemer til store Enterprise løsninger. ICONICS bruges også indenfor Pharma, olie & gas, produktion & transportsektoren men specielt indenfor bygningsautomation, energianalyse og optimering samt el-, vand- og spildevandsforsyning. Se mere på Iconics’ hjemmeside.

ICONICS platformen består af flere produkter, som tilsammen kan opsamle data fra alle tilgængelige datakilder som databaser, webservices, PLC-systemer, IoT enheder osv. Platformen kan behandle og analysere data, visualisere resultater og live status på eksempelvis websider eller mobilenheder.

Åben kommunikation og integrebar med cloud-løsninger
Produktionsledere, byggeledere, driftsledere og vedligeholdelsespersonale er afhængige af pålidelige data og at have mulighed for visualisering af aktuelle tilstande. ICONICS kan samle alle disse data på en samlet platform, uanset hvor data hentes fra.

En vigtig faktor for NTO er ICONICS’s åbenhed og mulighed for at hente data ud til f.eks. big-data analyser eller integrering med vores egen cloudløsning NTOlink på en kontrolleret og sikker måde.