NTOlink

Cloudløsningen til dataopsamling fra styringer placeret over store geografiske områder.

Løsningen, som NTO selv har udviklet, er blevet kåret som en 3-stjernet Danmarksnyhed af hiMARKS-udvalget under hi17.

Mindre PLC-styringer har begrænset lagerkapacitet, og det kan gøre det svært at samle produktions- og forbrugsdata over længere tid. Er anlæggene samtidig placeret på forskellige lokaliteter, kan det være en stor opgave at sammenligne deres data.

Det løser NTOlink, der sikrer at data fra mange anlæg gemmes ét samlet sted på en stor server i Skyen med nærmest uendelig lagerkapacitet. Selv data fra år tilbage kan hentes frem og sammenlignes med aktuelle data.

Med NTOlink får brugerne hurtigt et overblik over anlæg og maskiner spredt over et stort geografisk område. Til brug for optimering kan anlæggene sammenlignes, og data kan vises som grafer på hjemmeside og eksporteres til regneark.

Data arkiveres med tidsstempel og kan gemmes årevis til langtidsanalyser af driftsforhold. Og på landekort får du det perfekte overblik over anlæggene med alarmer og udvalgte data. Eksempler på loggede hændelser er motorstarter, pumpehastighed, antal kørsler, produktforbrug og koncentrationer. Der er adgang til NTOlink fra webportal og mobil app.

Ring til Kurt på 2140 5725 og få en snak om, hvad NTOlink kan gøre for dig.

Få det perfekte overblik over anlæggene med alarmer og udvalgte data