Lej en programmør

Vi hjælper vores kunder til succes...

NTO YouTube-kanal

Se videoer af vores projekter på vores YouTube kanal......

KUKA Systempartner

KUKA har certificeret NTO som KUKA System Partner og giver derved NTO sin anerkendelse indenfor KUKA robotprojekter.

NTO har øget fokus på robotanlæg og har flere projekter i pipeline, især indenfor støberier.

 


Beckhoff Solution Provider

Som certificeret Beckhoff Solution Provider giver vi dig sikkerhed for optimale Beckhoff løsninger og kompetent projektafvikling. Vi har gennemgået omfattende uddannelsesforløb hos Beckhoff og har bevist stor applikationserfaring indenfor flere industrier.

 

 

 


Omron Solution Partner

Som certificeret Omron Solution Partner forsyner vi dig med skræddersyede løsninger  i fremragende kvalitet. Du får gavn af  de innovative produkter og systemer fra Omron og fra vores løsninger indenfor industrielle automationsløsninger.

 

 

 

 

 


Autoriseret El-Installatør

Nordtec-Optomatic Autoriseret El-Installatørhar i en del år være en autoriseret el-installatør. Dette sikrer, at det autorisationskrævende arbejde, vi udfører i din virksomhed, bliver udført på lovlig vis. Dette indbefatter desuden, at vores arbejdsgange er beskrevet i et lovpligtigt SKS-system, som bliver auditeret af DS Certificering.

 

 


UL-mærkede styringer

Nordtec-Optomatic ULer listet hos UL, hvilket vil sige, at vi er certificeret til at fremstille UL-mærkede el-styringer med inspektion fra UL.

 

 


Gazelle

Nordtec-Optomatic Børsens Gazelleprisblev af Dagbladet Børsen kåret som gazellevirksomhed i 2009. Den tildeles virksomheder, som i løbet af de seneste fire regnskabsår hvert år have haft positiv vækst i omsætning eller bruttoresultatet, og samlet set præsterer mere end en fordobling af omsætning eller bruttoresultat i perioden.