Lej en programmør

Vi hjælper vores kunder til succes...

NTO YouTube-kanal

Se videoer af vores projekter på vores YouTube kanal......

Niels Kirkegaard, direktør, AB-Inventech A/S:
“NTO er en partner vi også i fremtiden vil arbejde så tæt som muligt sammen med, fordi de er en stor del af den succes, vi har oplevet i de senere år.”

“Vi har et meget tæt samarbejde med NTO. Vores virksomhed er bygget op omkring mekaniske løsninger, og vi har valgt at koncentrere os om mekanikken og så bruge underleverandører på styringsdelen. Vores hovedsamarbejdspartner i det setup er NTO.

Set fra vores side er NTOs spidskompetencer at levere komplette styringsløsninger til større maskinprojekter, hvor der er forbundet en del projektledelse, koordinering og udviklingsopgaver. Det er deres helt store styrke, og det er der, vi bruger dem mest. Større komplette anlæg, hvor styringsdelen udgør en væsentlig del af maskinerne.

Vi har arbejdet sammen med dem i godt 15 år, hvor det indenfor de sidste 6 år er eskaleret primært på baggrund af den succes, vi har haft med maskiner til vindmøllebranchen. Det er en meget vigtig leverandør for os, de leverer komponenter og styringer til vores kerneprodukter, så NTO er en AA++ leverandør.

Vi har i det daglige en meget tæt dialog med projektlederne og direktionen på virksomheden. De er meget samarbejdsvillige og har en forståelse for de udfordringer, vi møder, og der har vi altid haft 100% opbakning fra NTO.

Sammenlægningen i 2003 gav et kraftigt løft i NTOs forretningsmæssige kompetencer og den kvalitet, de kan køre projekterne efter. Det er også en partner, vi i fremtiden vil arbejde så tæt som muligt sammen med, fordi de er en stor del af den succes, vi har oplevet i de senere år.

Vi har valgt ikke at etablere vores egen styringsafdeling, primært fordi der er så mange kompetencer, der skal nurses i forbindelse med at drive en automationsvirksomhed. Hvis man både vil koncentrere sig om den elektroniske og den mekaniske del, så kan man risikere at få skyklapper på og stirre sig blind på sine egne løsninger.

Vi oplever en samarbejdspartner, der også har andre projekter kørende med andre maskinbyggere i andre brancher, og deres viden og erfaringer herfra giver også et kompetencemæssigt løft til vores maskiner.

Når en af vores maskiner har et elektronisk problem, så er vi afhængige af, at NTO har det samme serviceberedskab, som vi har. De installationer, vi laver med NTO, er worldwide installationer med hotline, VPN-opkobling og hvad der skal til for at supportere vores kunders maskiner rundt om i verden.”

Læs om en af de opgaver vi har løst for AB-Inventech