Lej en programmør

Vi hjælper vores kunder til succes...

NTO YouTube-kanal

Se videoer af vores projekter på vores YouTube kanal......

Kjell Holmen, Project Manager, DISA Industries A/S:
“Det er helt afgørende for en succesrate tæt på 100%”

“DISA har udviklet robotter til industrien siden 1990. En stor del af robotterne ude hos vores kunder køres i tre-holdsskift, og det betyder, at der er mange forskellige operatører, der betjener robotterne. Som en del af vores løbende udvikling arbejder vi på at øge brugervenligheden og minimere risikoen for fejlbetjening, blandt andet ved at udvikle en ny PLC brugerflade mellem robotten og operatøren.

Vi havde kendskab til NTO fra anden sammenhæng, og de havde luftet en interesse i at arbejde med robotløsninger. Til dette projekt syntes vi, det var hensigtsmæssigt at vælge en samarbejdspartner, hvis største kompetence lå på PLC-delen, fordi vi selv har erfaringen med robot-delen.

NTO har fået det overordnede ansvar for hele cellen, hvor vi løbende har haft servicefolk hos NTO og er kommet med vores input. Anlægget er testet hele vejen rundt hos NTO og er lige nu ved at blive installeret hos vores kunde i Brasilien. Tanken har været at standardisere så meget som muligt, så dette projekt kan danne basis for lignende løsninger andre steder.

Det har været et godt forløb med en stor grad af åbenhed og ærlighed. For DISA er det et lille projekt i et større projekt, og derfor det er helt afgørende med en succesrate tæt på 100%. Det mener jeg, vi har opnået med NTO.”