Lej en programmør

Vi hjælper vores kunder til succes...

NTO YouTube-kanal

Se videoer af vores projekter på vores YouTube kanal......

Morten Mølgård, country sales manager, Ecolab:
“Et langt samarbejde giver en markedsforståelse der gør, at vi taler samme sprog.”

“Ecolab producerer og sælger blandt meget andet vaskemidler til fællesvaskerier på det danske boligmarked. NTO bygger og servicerer doseringsanlæg for os til hele landet.

Der er for os to ting, der skal fungere i et boligvaskeri: Tøjet skal blive rent, og doseringsanlægget skal være stabilt og driftsikkert. Hvis anlægget ikke kører, så kan beboerne ikke få deres tøj rent.

NTO laver og leverer et solidt og godt stykke arbejde. Kvaliteten er i orden, både på anlæg og service, og det er nødvendigt på dette marked. Når der opstår et problem på et vaskeri, er der altid en god reaktionstid fra servicefolkene, enten samme dag eller dagen efter.

Det er et samarbejde, der går langt tilbage, længere end jeg kan huske. Et langt samarbejde har stor betydning, for det giver en fælles markedsforståelse, der gør, at vi taler samme sprog. Vi holder blandt andet også møder, hvor samarbejdet diskuteres, og hvor vi orienterer om markedsprognoserne for den nærmeste fremtid, så vi alle ved, hvad der er i vente. Begge parter profiterer af dette tætte samarbejde.”

Læs mere om vores samarbejde med Ecolab A/S