Lej en programmør

Vi hjælper vores kunder til succes...

NTO YouTube-kanal

Se videoer af vores projekter på vores YouTube kanal......

Bruno Gade Nielsen, adm. direktør, Foamtex A/S:
“En langvarig relation betyder utroligt meget. Der er en fælles historie og forståelse. Vi vil gerne udvikle os, og det har vi gjort sammen med NTO.”

”Vi har haft et dagligt samarbejde med NTO i rigtig mange år. Vi startede for 30 år siden, og NTO var inde næsten med det samme. Mest på den elektroniske og styringsmæssige side, som begyndte at blive moderne tilbage i 80erne.

Det har så udviklet sig siden, hvor vi de senere år har bygget om, så det hele er styret med PLCere ved hjælp af touchskærme i dag, koblet op via Internet, så de kan programmeres hjemmefra, hvis vi f.eks. ønsker en ændring i vores blandemaskiner.

Det er rarest at have én leverandør i stedet for at købe PLC fra en leverandør, software fra en anden og så andre igen, der installerer. NTO løser hele opgaven.

Det var ikke fortsat i så mange år, hvis ikke vi følte os tilfreds. En langvarig relation betyder utroligt meget i sådan et samarbejde, for de kan også huske, hvordan vi gjorde for tyve år siden. Der er en fælles historie og forståelse. Vi vil gerne udvikle os, og det har vi gjort sammen med NTO.”

Læs mere om opgaver vi har udført for Foamtex A/S