Mecademic industrirobotter

NTO forhandler
Mecademic

Meca500 er markedets mindste og mest præcise industrielle robot med seks akser. Den er udviklet af Mecademic og repræsenterer en helt ny generation af industrielle robotter.

Den vejer kun 4,5 kg og har en rækkevidde på 260 mm, kan pakke sig sammen til mindre end en A4-side og har en gentagelsesnøjagtighed på 5 mikrometer med payload på 0,5 kg.

NTO forhandler
Mecademic

Meca500 er markedets mindste og mest præcise industrielle robot med seks akser. Den er udviklet af Mecademic og repræsenterer en helt ny generation af industrielle robotter.

Preben Jakobsen med robot

Den forsynes med standard 24VDC, har indbygget webserver/interface via Ethernet, EtherCAT, Ethernet/IP og ProfiNet. Elektrisk styrede gribere, joystik mm. er muligt. Alt sammen lige til “plug and play”.

Robotten er produceret af Mecademic i Canada, og NTO er forhandler i hele Skandinavien. Yderligere information om robotten og de talrige muligheder, den giver, kan du høre mere om ved at kontakte NTO på +45 9715 3344 og tale med Jan. Eller du kan læse mere på Mecademics hjemmeside:

NTO leverer komplette maskinstyringer

NTO har siden 2003 leveret komplette maskinstyringer til specialmaskiner i industrien. Vi har bl.a. hjulpet Pressalit A/S med styringer til over 40 pressere. Her var opgaven at standardisere styringerne, så de blev så ens som muligt. Det er løst med tre basisstyringer med kodebaser i softwaren. Styringerne er koblet i netværk, så produktionsordrer hentes fra overliggende IT-systemer og der færdigmeldes med kvalitetsdata tilbage til IT-systemerne. Pressalit har også fået en Engineering-server med egen adgang og ejerskabet over den nyeste software.

Vil du vide mere om fremstilling af nye eller opgradering af forældede styringer til specialmaskiner og opdatering af styringssoftware, så kontakt NTO på +45 9715 3344 og tal med Henrik, Peter eller Torben

Specialister i udvikling

NTO A/S · Industrivej 8 · DK-7430 Ikast · Tlf.: +45 9715 3344 · nto@nto.dk