Om NTO

Stærke Partnerskaber

Vi ser samarbejdet med vores kunder som et partnerskab. For os betyder det at turde være tæt på og være nysgerrige nok til, at vi sammen kan skabe de helt rigtige løsninger.

Vi er specialister i udvikling. Ikke bare i udvikling af nye løsninger, men også i at udvikle os selv og vores relationer. Vi er derfor mange, som har været i virksomheden længe, men samtidigt vokser vi og bliver flere.

En god virksomhed til fælles bedste er vores mål. Vi indgår derfor også i tætte partnerskaber med andre virksomheder og tager vores del af ansvaret, når de store samfundsudfordringer skal løses.

Mission

Vi skaber nye og bedre automatiseringsløsninger, der styrker konkurrenceevnen og gør hverdagen lettere for vores samarbejdspartnere.

Vision

Vi vil være samarbejdspartneres og kollegers førstevalg takket være positive, synlige og målbare resultater, der er til fælles bedste for vores interessenter og samfundet.

Værdier

NYSGERRIGHED: Uden at blive alt for filosofiske tør vi godt sige, at vi kun kan løse opgaverne med en tilstrækkelig portion nysgerrighed og lyst til at blive klogere. Vi mener derfor, at nysgerrighed skal drive udviklingen.

TRYGHED: Alt går lettere, når vi kan regne med hinanden og føler os sikre på, at vi sammen kan finde frem til de rette løsninger. Vi skal være trygge ved hinanden, både som kunder, leverandører og naturligvis som medarbejdere.

OMHU: Vi er omhyggelige i vores tilgang til kunder, projekter og hinanden. Vores evne til at skabe løsninger ved hjælp af viden, snilde og opfindsomhed følges altid af omhu. Os kan man regne med.

Arbejde hos NTO

Vi er altid på udkig efter talenter og specialister, der er interesseret i udvikling. Projekterne hos os har altid rod i en dyb faglighed, og vi erkender, at faglighed er forgængelig og altid skal holdes vedlige. Derfor udvikler vi os sammen, gennem vores spændende og varierede opgaver for vores kunder og i et tæt samarbejde med vores leverandører.

Specialister i udvikling...

NTO A/S · Industrivej 8 · DK-7430 Ikast · Tlf.: +45 9715 3344 · nto@nto.dk