Ledige stillinger

Send uopfordret ansøgning

NTO søger konstant programmører og teknikere til alle vores afdelinger i Ikast, Randers og Hillerød. Vi er inde i en rigtig spændende tid, med en større ekspansion på landsplan. Og som ansat hos NTO kan du bl.a. se frem til fleksible arbejdsforhold og spændende tekniske udfordringer.
Læs vores to generiske jobopslag nedenfor, og hvis du kan se dig selv som programmør eller tekniker hos NTO, så tøv ikke med at sende en uopfordret ansøgning

Softwareudvikler til industrielle PLC og SCADA systemer – eksempel

Vi søger konstant softwareudviklere til alle vores 3 afdelinger i Ikast, Randers og Hillerød. Så send en uopfordret ansøgning, hvis du kan se dig selv i nedenstående job.

Industrielektriker til maskinanlæg – eksempel

Vi søger konstant teknikere og elektrikere til alle vores 3 afdelinger i Ikast, Randers og Hillerød. Så send en uopfordret ansøgning, hvis du kan se dig selv i nedenstående job.

    NTO leverer komplette maskinstyringer

    NTO har siden 2003 leveret komplette maskinstyringer til specialmaskiner i industrien. Vi har bl.a. hjulpet Pressalit A/S med styringer til over 40 pressere. Her var opgaven at standardisere styringerne, så de blev så ens som muligt. Det er løst med tre basisstyringer med kodebaser i softwaren. Styringerne er koblet i netværk, så produktionsordrer hentes fra overliggende IT-systemer og der færdigmeldes med kvalitetsdata tilbage til IT-systemerne. Pressalit har også fået en Engineering-server med egen adgang og ejerskabet over den nyeste software.

    Vil du vide mere om fremstilling af nye eller opgradering af forældede styringer til specialmaskiner og opdatering af styringssoftware, så kontakt NTO på +45 9715 3344 og tal med Henrik, Peter eller Torben

    Specialister i udvikling...

    NTO A/S · Industrivej 8 · DK-7430 Ikast · Tlf.: +45 9715 3344 · nto@nto.dk