Industrielektriker til maskinanlæg – eksempel

Om elektriker/tekniker-stillinger generelt hos NTO

Hos NTO leverer vi avancerede automationsløsninger af høj kvalitet til bl.a. specialmaskiner, interne transportanlæg, robotanlæg, produktion- og logistikanlæg og sæbedoseringsanlæg.

På egne tavleværksteder bygger vi de styretavler, vi installerer hos vores kunder i forbindelse med automationsprojekter – fx bygningsautomationsanlæg eller specialmaskiner. Under indkøring installerer og tester teknikeren anlægget. Og efterfølgende er fejlfinding og vedligehold på eksisterende anlæg, med fx udskiftning af komponenter og opgradering af software.

Vi arbejder med det nyeste udstyr og har stort fokus på dygtiggørelse af vores medarbejdere fx som kurser i eksempelvis programmering.

Krav til dig

  • Du er uddannet industrielektriker eller automationsteknolog og har gerne et par års erfaring fra en lignende stilling.
  • Du står stærkere, hvis du har erfaring med eller kendskab til fejlsøgning på styringer i maskinanlæg, el-diagrammer og/eller computersystemer, fx opgradering af software, udskiftning af PLC eller moduler, samt opsætning og optimering af (servo)motordrev.
  • Du taler og skriver dansk flydende og engelsk på brugerniveau.
  • Du er åben, servicemindet og en dygtig kommunikatør – du trives med at samarbejde med mange forskellige kunder.

Hvis du vil vide mere om mulige stillinger hos os, er du velkommen til at kontakte Steffen på tlf. 2870 7947. Eller send din uopfordrede ansøgning vedlagt kortfattet CV til Steffen på sg@nto.dk

Vi ser frem til at høre fra dig

NTO er en innovativ virksomhed, der leverer avancerede automationsløsninger af høj kvalitet til bl.a. specialmaskiner, interne transportanlæg, robotanlæg og sæbedoseringsanlæg til erhvervs- og boligvaskerier. Alle styringer monteres på vores egne værksteder. Selskabet er velkonsolideret med en sund økonomi og beskæftiger i dag 50 motiverede medarbejdere, som er fordelt på 3 lokationer i Ikast, Randers og Hillerød.

Specialister i udvikling

NTO A/S · Industrivej 8 · DK-7430 Ikast · Tlf.: +45 9715 3344 · nto@nto.dk