Softwareudvikler til industrielle PLC og SCADA systemer – eksempel

Om softwareudvikler-stillinger generelt hos NTO

Hos NTO leverer vi avancerede automationsløsninger af høj kvalitet til bl.a. specialmaskiner, interne transportanlæg, robotanlæg, produktion- og logistikanlæg og sæbedoseringsanlæg.

Som softwareudvikler hos NTO har vi fleksible arbejdsforhold og spændende tekniske udfordringer. Vi arbejder med kundespecifikke automationsløsninger, alene eller i et team af ingeniører og programmører, når vi implementerer automationsløsningerne.

Vi arbejder med PLC- og SCADA-værktøjer i nyeste Siemens, Beckhoff TwinCat, InduSoft og Allen Bradley portaler. Vi vil ligeledes kunne arbejde med motordrev af typerne Bosch Rexroth, Siemens, Beckhoff og Nidec, Allen Bradley.

Vi udfører ligeledes servicering på eksisterende anlæg. Nogle af vores kunder er udenlandske, så når vi samarbejder med dem, foregår kommunikation vedr. fx specifikationer og planer, oftest på engelsk. Desuden kan udenlandsrejser komme på tale.

Vi arbejder med det nyeste udstyr og har stor fokus på dygtiggørelse af vores medarbejdere. Vi kommer på kurser i det, der er relevant, fx objektorientering og udviklingsværktøjer.

Krav til dig

  • Du er uddannet ingeniør eller tekniker og har gerne et par års erfaring indenfor industriel softwareudvikling.
  • Nyuddannede har også interesse.
  • Du står stærkere, hvis du har erfaring med eller kendskab til et eller flere af vores arbejdsområder.
  • Du taler og skriver dansk flydende og engelsk på brugerniveau.
  • Du er åben og servicemindet, og du trives med at samarbejde med kollegaer og kunder.
  • Er du interesseret?

Hvis du vil vide mere om mulige stillinger hos os, er du velkommen til at kontakte Henrik på telefon 5118 2438. Eller send din uopfordrede ansøgning vedlagt kortfattet CV til Henrik på hle@nto.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig

NTO er en innovativ virksomhed, der leverer avancerede automationsløsninger af høj kvalitet til bl.a. specialmaskiner, interne transportanlæg, robotanlæg og sæbedoseringsanlæg til erhvervs- og boligvaskerier. Alle styringer monteres på vores egne værksteder. Selskabet er velkonsolideret med en sund økonomi og beskæftiger i dag 50 motiverede medarbejdere, som er fordelt på 3 lokationer i Ikast, Randers og Hillerød.

Specialister i udvikling

NTO A/S · Industrivej 8 · DK-7430 Ikast · Tlf.: +45 9715 3344 · nto@nto.dk